banner47

Şehit Abdullah Tayyip Olçok Spor Salonu Temeli Atıldı

Gemlik Belediyesi tarafından Şükrü Şenol Ortaokulu Bahçesine yaptırılan Şehit Abdullah Tayyip Olçok Spor Salonunun temeli atıldı.

Şehit Abdullah Tayyip Olçok Spor Salonu Temeli Atıldı
banner3

Gemlik Belediyesi tarafından Şükrü Şenol Ortaokulu Bahçesine yaptırılan Şehit Abdullah Tayyip Olçok Spor Salonunun temeli atıldı.

15 Temmuz 2016 tarihinde yapılan hain darbe kalkışması sırasında İstanbul’da şehit edilen Olçok’un adı bu spor salonu ile birlikte sonsuza kadar yaşayacak. Gemlik Belediyesi Şehit Abdullah Tayyip Olçok Spor Salonu Temel Atma Törenine Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran’ın yanı sıra siyasi parti ilçe temsilcileri, belediye meclis üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Şehit Abdullah Tayyip Olçok Spor Salonu temel atma töreninin açış konuşmasını yapan Okul Müdürü Rezzak Arslan, okul öğrencilerinin sportif başarılarını anlattı. Spor salonu ile birlikte başarı potansiyelini en üst seviyeye çıkaracaklarını açıklayan Rezzak Arslan, Belediye Başkanız Refik Yılmaz başta olmak üzeren emeği geçenlere teşekkür etti. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, 2018 yılının Gemlik için atılım ve yatırım yılı olduğunu vurgulayarak, her hafta bir açılış veya temel atma geleneğini Şehit Abdullah Tayyip Olçok Spor Salonu ile devam ettirdiklerini kaydetti. Önümüzdeki hafta da Cihatlı Toplu Konut Bölgesine 16 derslikli yeni okulun temelini atacaklarını ve bu bölgeye bir yıl içinde de ortaokul yapacaklarını ifade eden Refik Yılmaz, hizmet ve yatırımlarla Gemlik’in çehresini değiştirdiklerini söyledi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçeye yıl içinde 5 spor salonu kazandıracaklarını müjdeledi. Yılmaz, Şükrü Şenol Ortaokulu yanında bulunan Şehit Cemal İlkokulunu da yenileyeceklerini sözlerine ekledi.

 

Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın’da, “Bu vatan bize şehitlerimizin emanetidir. Şehitlerimize borcumuz var. Bu açıdan bakınca Gemlik Belediye Başkanımız refik Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Şehitlerimizin isimlerini yapılan hizmet ve yatırımlarda yaşatıyor. Şehitlerimizin isimlerini okullara, spor salonlarına, tesislere ve parklara vermeye devam edeceğiz” dedi. Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş’ta, insana yönelik ve insan odaklı hizmetler ile birlikte, eğitime, öğretime ve spora yönelik yatırımların önemine dikkat çekti. Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, “spor eğitim ve öğretimin enz önemli bir parçasıdır. Spor sağlık demektir, zindelik demektir, centilmenlik demektir, spor barış ve kardeşlik, birlik ve beraberlik demektir. Spor denilince sadece futbol akla gelmemelidir. Salon sporlarına da önem göstermeliyiz. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı sporun, eğitim ve öğretimin her türlüsüne yönelik yatırımları adına tebrik ediyorum. Hizmetlerin ve yatırımların arkasında şehitlerimize yönelik maneviyat ve vefanın olması çok önemlidir” diye konuştu.

Modern Şehit Abdullah Tayyip Olçok Spor Salonunun temeli İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı’nın dualarının ardından atıldı. Temel atma töreninde davetlilere etli pilav ve ayran ikram edildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2018, 07:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28