banner47

'Sanal Gerçekler' Gemlik'te Sahnelendi

Sezer Soykök'ün yazıp, Ebru Sarıtaş ile birlikte oynadığı tiyatro oyunu Sanal Gerçekler, Gemlik izleyicisinden büyük alkış aldı.

'Sanal Gerçekler'  Gemlik'te Sahnelendi
banner3

Sezer Soykök'ün yazıp, Ebru Sarıtaş ile birlikte oynadığı tiyatro oyunu Sanal Gerçekler, Gemlik izleyicisinden büyük alkış aldı.

Yeni sezonda ilk kez Gemlik Manastır Yunus Emre Kültür Merkezi'nde sahnelenen tiyatro oyununa Gemlikliler yoğun ilgi gösterdi.

Sosyal medyada tanısıp hemen evlenmeye karar veren bir çiftin hikayesi olan “Sanal Gerçekler” günümüz İstanbul'unda geçiyor. Dünyanın varoluşundan bu yana bitmeyen kadın - erkek ilişkilerine farklı sayılabilecek bir bakış¸ açısıyla yaklaşan oyunda her iki tarafın kişisel egoları yahut iyi niyetlerinden kaynaklı çatışmalar mizahi bir dille izleyiciye aktarıldı.

Oyuna Sansür Geldi Ama Sansürsüz Oynandı

Oyunun sonunda izleyiciyle sohbet eden oyunun yazarı ve oyuncusu Sezer Soykök, oyundan bazı bölümlerin çıkarılmak istemesine tepki gösterdi. Soykök; "Oyunumuzdan bazı sahnelerin ve konuşmaların çıkarılması istenmiş. Yine de bazı bölümleri elimizden geldiğince kısmaya çalıştık. Ama bizim bir duruşumuz var, ne yazdıysam o dur. Elimizden geldiğince orjinal metne sabit kalarak oynamaya çalıştık. Ben bu meslekte, hocalarımdan bunu öğrendim, umurumda da değil." ifadelerine yer verdi.

Soykök oyuna destek olan organizatörler, Nimet Gündoğdu, Hüseyin Gündoğdu ve Kenan Karakaş'a, oyunun sponsorlarına teşekkür ederken, kendilerine de çiçek, zeytin ve zeytinyağı hediye edildi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2017, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER