banner47

Muhtarlar Günü Gemlik'te Kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü tüm Türkiye'de olduğu gibi Gemlik'te de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Muhtarlar Günü Gemlik'te Kutlandı
banner3

19 Ekim Muhtarlar Günü tüm Türkiye'de olduğu gibi Gemlik'te de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilk olarak Türkiye Muhtarlar Derneği Gemlik Şubesi Başkanı Necmettin Şanlı tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi. Tüm muhtar derneklerinin katıldığı törenin ardından muhtarlar, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş'ı makamında ziyaret etti.

Hamidiye Mahallesi Muhtarı Necmi Ünlü, "Bugünü biz muhtarlara hediye eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve meclisimizde grubu bulunan tüm siyasi partilere teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bizleri ağırlayan, bizleri dinleyen Sayın Cumhurbaşkanımıza sorunlarımızı anlatabiliyoruz. Gemlik birlik ve beraberlik içerisinde rahat bir şekilde yaşayabiliyor. " diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş ise muhtarların gününü kutlayarak, "Aslı olan insanımıza, vatandaşımıza götüreceğimiz hizmettir. Bu götürülecek olan kamu hizmet en güzel, en iyi ve en verimli bir şekilde götürebilmesi yollarının araştırmak ve pratiğe dökmek hepimizin görevidir bunu da keyifle yaptığımız düşünüyorum. Tarihi çok eskilere dayanan müessesenin 21. yüzyılda da vazifesini yapacağında inancımız tamdır” diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2017, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER