banner47

Mama Getirene Dövme Hediye

Gemlik'te profesyonel olarak dövme yapan E-Tasarım atölyesi işletme sahibi Emine Uğursoy başlattığı sosyal sorumluluk projesiyle Gemlikli hayvan severlerden tam not aldı.

Mama Getirene Dövme Hediye
banner3

Gemlik'te profesyonel olarak dövme yapan E-Tasarım atölyesi işletme sahibi Emine Uğursoy başlattığı sosyal sorumluluk projesiyle Gemlikli hayvanseverlerden tam not aldı. 

15 kg. kedi veya köpek maması getiren herkese ücretsiz minimal kalıcı dövme hediye eden Uğursoy, " Özellikle havaların soğumaya başlamasıyla başladı bu kampanya. Dövme yaptırmayı Gemlikliler çok seviyor ve çok istiyor o yüzden bende severek yaptığım işimi yapmaya devam ederken, sokaklardaki dostlarımız içinde böyle bir farkındalık yaratmak istedim. Çok güzel karşılandı kampanya, hatta bir çok insan dövme yaptırmadan sadece mama dahi getirdi. Gelen mamalar Gemlik'te farklı pek çok noktada sokak hayvanları için kullanılacak. Ben bu kampanyaya destek veren herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Gazhane caddesi MNG kargo karşı arasında hizmet veren E-Tasarım'da bir hafta daha devam edecek olan bu kampanyaya ilginin daha da artacağı bekleniyor.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2018, 06:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER