banner47

Kumla'da Seyyara İzin Yok

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Küçük Kumla Mahallesinde bir dizi operasyon düzenledi.

Kumla'da Seyyara İzin Yok
banner3

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Küçük Kumla Mahallesinde bir dizi operasyon düzenledi. Seyyar satıcılar ve hijyenik koşullarda üretilip, satılması gereken gıda ürünleri başta olmak üzere, haksız rekabet, etiket kontrolleri, yol işgaliyesi, irsaliye gibi konularda denetimleri sıklaştıran ekipler, çok sayıda seyyar satıcının tezgahına el koydu.

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürü Abdullah Dönmez, el konulan seyyar tezgâhların Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından muhafaza altına alındığını belirterek, esnafların da satıştan men edildiğini bildirdi. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri ile birlikte denetimleri sıklaştırdıklarını vurgulayan Abdullah Dönmez, haksız rekabetin önüne geçmek adına taviz vermeyeceklerini bildirdi. Sağlıklı koşullarda gıda üretimi ve satışı konusunda da hassas olduklarını anlatan Zabıta Müdürü Abdullah Dönmez, bayram öncesinde de Gemlik, Kumla, Kurşunlu, Umurbey’de denetimlerin artırılacağını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2016, 08:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28