banner47

Gemlik'te Okul ve Cami Çehreleri Değişiyor

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki tüm okul, cami ve sağlık ocaklarının çehresini değiştirdiklerini belirterek, kamu kurum ve kuruluş binalarında da yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Gemlik'te Okul ve Cami Çehreleri Değişiyor
banner3

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki tüm okul, cami ve sağlık ocaklarının çehresini değiştirdiklerini belirterek, kamu kurum ve kuruluş binalarında da yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi. Cumhuriyet Mahallesi Manastır Mevkii Ayşe Ziver Karataş Camii çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, taş duvar, peyzaj, yol yenileme, taş parke döşeme ve çevre düzenleme çalışmalarını kısa sürede tamamlayacaklarını söyledi.

Gemlik Belediyesi’nin tüm birimleriyle beraber okul ve cami çehre düzenleme çalışması yaptığını hatırlatan Refik Yılmaz, Cumhuriyet Mahallesine yeni sağlık ocağı yapma sözü de verdi. Çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Yılmaz, “Gemlik Kent estetiğine uygun yenileniyor. İlçenin bir yandan çehresini değiştirirken, daha yaşanabilir, daha güzel bir Gemlik için de projelerimizi ardı ardına yatırımlara dönüştürüyoruz. Eğitim, Sağlık ve İbadet sektörlerindeki sorunları çözüyoruz. Bu bağlamda Cumhuriyet Mahallesi Manastır Mevkiine modern bir sağlık ocağı yapacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2016, 08:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER