banner47

Kumla'da Kanlı Kavga

Kumla'da öğleden sonra güvercin kümesi yüzünden çıkan kavgada biri ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Kumla'da Kanlı Kavga
banner3

Kumla'da öğleden sonra güvercin kümesi yüzünden çıkan kavgada biri ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.

 

Evlerinin yan tarafındaki küçük bir kümeste güvercin besledikleri öğrenilen baba Mehmet Sayılan (40) ağır ve oğlu Mert Sayılan (17) hafif yaralandı.

Çevre sakinlerinin ifadelerine göre Taner C.(49) isimli şahsın güvercin kümesini kırması üzerine Mehmet Sayılan ile tartışmaya başladığı ve birbirlerine küfür ve hakaretler ettikleri öğrenildi. Daha sonra 16 NT 534 plakalı aracının içindeki tüfeği çıkartarak ateş etmeye başladı. O arada sesleri duyarak koşan Mehmet Sayılan'ın oğlu Mert Sayılan'da araya girdi. Baba ve oğluna ateş etmeye başlayan Taner C. Mehmet Sayılan ve oğlu Mert Sayılan'ı yaralayıp olay yerinden aracı ile uzaklaştı.

Yaralılar ilk olarak Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, burada yapılan ilk müdahalelerin ardından, baba Mehmet Sayılan Bursa Devlet Hastanesi'ne oğlu Mert Sayılan ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Mehmet Sayılan'ın durumunun kritik olduğu ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise ilk olarak kaçan Taner C.'nin aracını bir kaç sokak ileride buldu daha sonra da şahsın kendisini yakaladılar. Emniyette yapılan sorgusunun ardından Taner C. savcılığa sevk edildi.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2018, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER