banner47

Küçük Judoculardan Büyük Başarı

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları Daire Başkanlığının 2017 yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Küçükler Türkiye Judo Şampiyonası 27-28 Mayıs 2017 tarihlerinde Nevşehir’de yapıldı.

Küçük Judoculardan Büyük Başarı
banner3

Gemlik'te çeşitli okullarda eğitim gören ve çalışmalarını Gemlik Belediyespor Judo antrenörü Ahmet Kılınç nezaretinde Ayşe-Ziver Karataş ilkokulunda sürdüren 6 sporcunun katıldığı Türkiye şampiyonasında Gemlikli sporcular 2 altın ve 2 bronz madalya kazandı.

Nevşehir’de yapılan Okul Sporları Küçükler Türkiye Şampiyonasında mücadele eden ve 4 madalya kazanan küçük judocular büyük bir başarı sergilemiş ve ileride çok daha büyük başarılar yakalayarak uluslar arası alanda da ülkemizi ve ilçemizi başarı ile temsil edeceklerinin sinyallerini verdiler.

Judo antrenörü Ahmet Kılınç yaptığı açıklamada; “Yaklaşık 5 yıl önce Ayşe-Ziver Karataş ilkokulu öğrencileri ile başlattığımız altyapı gruplarımız son iki yıldır katıldığı tüm ulusal ve uluslar arası turnuva ve şampiyonalarda büyük başarılar sağlamaktadırlar. İnanıyorum ki bu sporcularımız ileriki zamanlarda milli takımlar düzeyinde uluslararası şampiyonalardan madalyalar kazanarak ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Ayşe-Ziver Karataş ilkokulun spor salonunda haftanın 6 günü 3 farklı grupta toplam 80 sporcu ile çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Bir sonraki hedefimiz; Türkiye Judo Federasyonu tarafından Temmuz ayı içerisinde yapılacak olan ve Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü adına katılacağımız Minikler Türkiye Şampiyonasında, Nevşehir’deki başarının üstüne çıkarak daha fazla madalya kazanmak olacaktır. Sporcularımıza vermiş oldukları desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız sayın Refik Yılmaz başta olmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Mehmet Duran’a, Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hulusi Gandar ve yönetim kuruluna, Ayşe-Ziver Karataş ilkokulu müdürü Halil Gemici’ye ve Gemlik Halk Eğitim Merkezi müdürü Engin Çavuş’a ve sporcularımızın velilerine teşekkür ederim.“ dedi.

Madalya Kazanan Sporcular:

Berfin Nur Karataş : 24 Kg Bayanlar Türkiye Şampiyonu

Yağmur Yaz : 52 Kg Bayanlar Türkiye Şampiyonu

İbrahim Yıldırım : 30 Kg Erkekler Türkiye 3.sü

Berşan Yüksel Cerrah : 38 Kg Erkekler Türkiye 3.sü

Doğukan Mete : 26 Kg Erkekler Türkiye 5.si

Muharrem Caner Çetin : 34 Kg Erkekler Türkiye 5.si

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2017, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28