banner47

Gemici İftardan Sonra Sert Konuştu

Türk Eğitimsen Gemlik temsilciliğinin tertiplediği iftar yemeğine katılan Eğitim Birsen yöneticileri yemek sonrası basın açıklaması yaptı.

Gemici İftardan Sonra Sert Konuştu
banner3

Türk Eğitimsen Gemlik temsilciliğinin tertiplediği iftar yemeğine katılan Eğitim Birsen yöneticileri yemek sonrası basın açıklaması yaptı.

Yemekte bir konuşma yapan Kamu-Sen Bursa şube başkanı Selçuk Türkoğlu’nun açıklamalarına sert yanıt veren Eğitim Bir-Sen Gemlik şube başkanı Halil Gemici, Eğitim Bir-Sen yönetici ve üyelerine, Milli Eğitim gibi devlet kurumlarına ve eğitim camiasına iftira atan, kuyruk acılarının hesabıyla, bu kurumları ve yöneticileri yıpratmaya çalışanlarla mücadelemiz sürecek dedi. Gemici’nin açıklaması şu şekilde:

Yalanlar bitmez doğrusu ne? demedikçe! Yetkiyi perçinlediğimiz şu günlerde üyelerimize ve Gönül dostlarımıza bu büyük ailenin bir ferdi olma yolunda ortaya koydukları irade için teşekkür ediyoruz. Rahmetli Kurucu Genel Başkanımız  M. Akif İnan Eğitim Bir-Sen i kurarken Türkiye’nin en büyük sendikası olsun diye kurmadı. Onun bir inancı ve davası vardı, o uzun yıllar samimiyetle bu dava için mücadele etti, bizlerde bu bilinç ve kararlılıkla yıllardır onun ortaya koyduğu ilkeler doğrultusunda duruşumuzu bozmadan mücadele ediyoruz. Bu davayı bu mücadeleyi anlayamayan içimizdeki ve dışımızdaki dost görünümlü post peşinde koşanlara buradan seslenmek istiyoruz.

Ya hayır söyleyecek sözünüz olmalıya da susacak edebiniz.Yalanlar bitmez doğrusu ne? demedikçe! Sözümüz!

Gemlik TES in birlik ve beraberliği pekiştirmek iddiasıyla tertip ettiği dünkü iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında müflis tüccar gibi eski defterleri karıştıran ve nefret dili kullanan 15 Temmuz hain darbe girişiminde köşe bucak kaçarak, alanlara inmeyip darbe girişiminde bulunan yurtta sulh konseynin siyasi temsilcilerinin kuyruğuna takılıp, rol çalarak kendilerine alan açmaya çalışan sendikamsı yapının Bursa şube başkanına sözümüz!

15 Temmuz sonrası asılsız ihbar ve haberler yapmayı kendilerine meslek haline getiren iftara atan, fısıltı gazetelerini köpürten, bu yalan ve iftiralara inanan şahsiyet(…)lere! Sözümüz

Türkiye’nin en büyük ve en saygın sivil toplum örgütü olan Eğitim Bir-Sen yönetici ve üyelerine, Milli Eğitim gibi devlet kurumlarına ve eğitim camiasına iftira atan, kuyruk acılarının hesabıyla, bu kurumları ve yöneticileri yıpratmaya çalışanlara!

Yukarıdaki sözü bundan sonra her zaman hatırlatacağız ve gerekirse ayrıntıya girerek işin doğrusu budur, demeye devam edeceğiz. İftiracı muhbir bu tiplere diyoruz ki kimleri nasıl fişlediğinizi, kimler hakkın da nasıl, nerede sahte deliller üreterek iftiralar attığınızı yönetimsel hataları değil de kişileri neden aileleri üzerinden yıpratmaya çalıştığınızı kimlerle kirli pazarlıklara girdiğinizi biliyoruz, gözümüz hep üzerinizde, bundan sonra yaptığınız ve attığınız iftiralar yanınıza kar kalmayacaktır.

Gemlik EBS yönetimi olarak bu oluşumlar ve şahsiyet(…)lerle mücadele etmeye kararlıyız. Bizim bu kararlılığımızı ve dik duruşumuzu anlayamayanlar da olacak ve olmaktadır da. Güçlü ve büyük Türkiye hedefine kilitlenen 15 Temmuz hain darbe girişiminde meydanları darbecilere dar eden ve 16 Nisan referandumunda sandıktan ‘Evet’ çıkması için en büyük gayreti gösteren, her platformda mücadele veren Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen i anlayamayan mevki ve makam sahiplerine de diyoruz ki ;

Dostunu da düşmanını da dost görünümlü post peşinde koşan kurt görünümlü çakalları iyi tanıyın .

Yol arkadaşlığı, dava arkadaşlığı önemlidir. Yol, değerini bilen cefasını çekenle yürünür, sefasını sürenlerle değil. Bu bilinçte olmayanlar, yolun değerini bilmeyenler yolu da yolculuğu da bitirir. Bizler bu noktada doğruları haykırmaya, adaletli olmaya, dik durmaya Allah’tan başka hiç kimseden korkmadan hakkın ve haklının yanında olmaya devam edeceğiz. İsteriz ki bu haklı davamız ve dik duruşumuz da dostlarımız da yanımızda olsun. Tarafsızlık diye bir şey kabul etmiyoruz. Ya haklı güçlü büyük Türkiye’nin yanında yer alacaksınız ya da kendinizi şahsiyet(..)lerin kucağında bulacaksınız. Türkiye’nin geleceği fitneci fesatçı, muhbir, bölücü müptezel, sığ kişiliklerle değil bu ülkeyi seven İslam’ı içselleştirmiş, milli manevi değerlere bağlı Ümmet bilinciyle hareket eden, insanlığın yükünü omuzlarında hisseden cefakâr ve vefakâr, tek derdi hakikat olan adam gibi adamlarla şekillenecektir.

Bu böyle bilene ve herkes safını, arkadaşını dostunu ona göre şekillendire.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2017, 05:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28