banner47

Karavana Good Food Gemlik'te Açıldı!

Gemlik halkına özel lezzetler sunacak olan "Karavana Good Food" 12.11.2016 tarihiyle yeni sahil yolu üzerinde resmi açılışını yaptı. Çok özel lezzetler sunacak olan "Karavana Good Food" genç girişimci Can Kartal tarafından açıldı.

Karavana Good Food Gemlik'te Açıldı!
banner3

Gemlik'e yeni tatlar katacak olan "Karavana Good Food" bugün düzenlenen açılış etkinliğiyle Gemlikliler ile buluştu. Can Kartal tarafından işletilecek mekanın açılışı kalabalıktı.

Gemlik'e daha farklı ve daha kaliteli lezzetler getirmek amacıyla bugün hizmet vermeye başlayan Karavana Good Food, Gemliklilerin ve protokolün büyük ilgisiyle açıldı. Uzun zamandır mekanın tadilatı ve tasarımı ile uğraşan  Can Kartal, Mutfak Sanatı Akademisi'nde uzun yıllardır eğitim aldığını da adeta kanıtalayan bir işe imza attı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Gemlik CHP İlçe Başkanı Uğur Sertaslan'ın da katıldığı açılışta "Gemliklilerin daha önce tatmadığı fast food ürünlerini sunacağız" şeklinde konuşan mekan sahibi Can Kartal, çok özel soslar yaptıklarını, bu soslarla yemekleri daha da renkli hâle getirdiklerini söyledi. Baharatları kendi yöntemleriyle harmanlayan ve ekmeklerini kendisi üreten Karavana Good Food, etleri ise günlük taze olarak temin ediyor.

GemlikLife Ailesi olarak Gemlik'e yeni tatlar kazandıran Can Kartal'ı tebrik ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2016, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28