banner47

Hatem'den Şiirli Günler

Özel HATEM Okulları Anadolu ve Fen Lisesi Müdürlüğü Şiirli Günler adlı dinleti düzenledi.

Hatem'den Şiirli Günler
banner3

Özel HATEM Okulları Anadolu ve Fen Lisesi Müdürlüğü Şiirli Günler adlı dinleti düzenledi.

Yunus Emre Kültür Merkezinde yapılan programa Kent Konseyi Genel Sekteri Mehmet Çelik, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hasan Tahsin Aydın, Gemlik Spor Başkanı Cumhur Aydın, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Yılmaz, Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Can Tatar, HATEM Okulları Kurucusu Suat Asal, Eğitim-Öğretim Genel Koordinatörü Fevzi Beşe, Fen Lisesi Müdür Cihan Biten, Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Mümin Torlak, dernek ve oda temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Yönetmenliğini Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Halil İşlek’in yaptığı dinleti Anadolu Lisesi öğrencileri İbrahim Gülşen ve Rohad Karaman’ın eşliğinde Mihriban türküsü ile başladı. İlk performans Anadolu Lisesi öğrencisi Melis Çerman’ın Kıyamadığım şiirini seslendirmesi ile büyük alkış topladı. Anadolu Lisesi öğrencisi Berkay Barış’ın Lavinia adlı eseri seslendirmesi ile devam etti.

Özel HATEM Okulları Gemlik Eğitim Danışmanı Emir Furkay Ceylan’ın Nazım Hikmet’in Davet adlı şiiri seslendirmesi izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Ahmet Arif’in Hasretinden Prangalar Eskittim adlı şiiri seslendiren Anadolu Lisesi öğrencisi Melisa Cingöz, Ümit Yaşar Oğuzcan’ın Ayten adlı şiirini okuyan Anadolu Lisesi öğrencisi Ramiz Eren Arslantay izleyenleri büyüledi. Can Yücel’in Bağlanmayacaksın adlı eserini hitap eden Fen Lisesi öğrencisi İpek Su Sarı ise sahne performansı ile büyük ilgi gördü.

Necip Fazıl’ın Bekleyen adlı şiirini okuyan Fen Lisesi öğrencisi Taha Ertürk, Mevlana’nın Etme eserini okuyan Fen Lisesi öğrencisi Eslem Vural uzun süre alkışlandı.

Anadolu Lisesi öğrencileri Yaren Aydın ve İbrahim Gülşen’in vokal ile destek verdiği Yahya Kemal Beyatlı’nın Sessiz Gemi adlı şiirini okuyan Matematik Öğretmeni Merve İskender’in performansı misafirleri büyüledi.

Necip Fazıl Kısakürek’in Sakarya şiirini essiz sahne performansı ile okuyan Fen Lisesi öğrencisi Mustafa Alper Çelik ise izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Turgut Uyar’ın Palyaço adlı eserini kendine has üslubu ile seslendiren Fen Lisesi öğrencisi Özge Demirci’nin uzun süre alkışlanması gözlerden kaçmadı.

Dinleti sonunda sahneye farklı koreografi ile çıkan Gemlik Özel HATEM Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri gece katılanları uzun süre eğlendirdi.

Dinleti Yönetmeni ve Türk Dili Edebiyatı Öğretmeni Öğretmeni Halil İşlek geceye katılım gösteren herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasına ‘’Şiir hayatımızın bir parçasıdır. Bu gecede üstün emekler gösteren öğrencilerimize ve okul personellerimize teşekkür ediyorum. Onları yetiştiren ailelerine ise şükranlarımı sunuyorum.’’ Dedi.

Özel HATEM Okulları Gemlik Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Cihan Biten ise ‘’Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin hazırladığı bu anlamlı geceye konuk olan herkese teşekkür ederim. Gemlik’in eğitimine katkı sunmak bizleri mutlu ediyor.’’ Şeklinde konuştu.

Gece hatıra fotoğrafları çekinerek sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2018, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28