banner47

Hagi'den Sertaslan'a İmzalı Forma

Romanya futbolu ve Galatasaray’ın efsane isimlerinden biri olan George Hagi, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a imzalı forma gönderdi.

Hagi'den Sertaslan'a İmzalı Forma
banner3

Romanya futbolu ve Galatasaray’ın efsane isimlerinden biri olan George Hagi, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a imzalı forma gönderdi.

5.Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali’nin bu yıl ki onur konukları Romanya heyeti oldu. Romanya’nın Navodari ilçesi ile kardeş şehir olan Gemlik’in bu yıl ki misafirlerinin her zamankinden farklı olarak Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a sürprizleri vardı. Geçtiğimiz Temmuz ayında Hagi’nin çalıştırdığı Viitorul Constanta’nın Romanya 1’inci Ligi’nde Hermannstadt’ı 3-2 yenmiş ve Gemlik heyeti maçı tribünden izleyerek Hagi ve takımına tam destek vermişti. Hem ziyaretlerinden hem de desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür eden George Hagi, 5.Uluslararası Gemlik Zeytin Festivali davetine katılamamış ama Gemlik’i unutmayarak üzerinde “Best regends to Mehmet Uğur Sertaslan” yazan 10 numaralı formasını Navodari Belediye Başkanı Florin Chelaru aracılığı ile göndermiş.

Festivalin final gecesinde kardeş şehirler ile karşılıklı hediyeleşen Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Florin Chelaru’nun Hagi’den gelen hediyesini görünce çok mutlu olduğunu ifade etti; “Romanya ziyaretimiz esnasında heyetimizin bir bölümü Hagi’nin maçını tribünden izleyerek, Hagi ve takımı Viitorul’a destek verdi ve maçı 3-2 kazandılar. Hagi o gün Türk Bayraklarını ve Türk seyircileri tribünde görünce çok mutlu olmuş, kendini Galatasaray’da top koşturduğu yılları düşlerken görmüş. Biz de kendisini 5.Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali’mize davet ettik ama, sezon başladığı için gelememiş böyle çok güzel ve anlamlı bir hediye yollamış, gerçekten çok mutlu oldum, inşallah seneye kendisini misafir ederiz Gemlik’te” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2019, 07:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER