banner47

Gemlik’te Duygu Dolu Kardeşlik Gecesi

Gemlik’te bu yıl 5.si düzenlenen Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali, tamamen eğlenceli geçerken final gecesi duygusal anlara sahne oldu.

Gemlik’te Duygu Dolu Kardeşlik Gecesi
banner3

Gemlik’te bu yıl 5.si düzenlenen Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali, tamamen eğlenceli geçerken final gecesi duygusal anlara sahne oldu.

Bu yıl Gemlik’e 5.Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali programı çerçevesinde Romanya’nın Navodari  Belediye Başkanı Florin Chelaru ve resmi heyeti ile Bosna Hersek’in Zavidovici Belediye Başkanı Haşim Mujanovic ve resmi heyeti ziyaret etti.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan festivalin son gecesinde Romanya ve Bosna Hersek heyetini Gemlik Gemsaz Konak Sea Garden’da yemekte ağırladı. Yemeğe Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Belediye Başkan Yardımcıları Zeynep Akış Serintürk ve Bayram Demir, CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Şamil Yiğit, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır, Gemlik Ticaret Odası Başkanı Paşa Ağdemir, Gemlik Eski Belediye Başkanı Mehmet Turgut katıldı.

Kardeş şehirlerin gece Gemlik’te son geceleri olduğu için hüzünlü bir gece olduğunu belirten Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan; “Kardeşlerimize o kadar çok alıştık ki bu son gece oldukça hüzünlü oldu. Kendimi çok tuhaf hissediyorum. Eski Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Turgut o kadar güzel bir işe imza atmış ki şuan onun attığı bu sağlam temeli devam ettirebiliyor olmak gurur verici. Hem Romanya hem de Bosna Hersek’ten gelen kardeşlerimiz iyi ki varlar. Bir an önce bir yıl geçsin ve tekrar bir arada olabilelim. Kendilerine hem geldikleri için hem de değerli hediyeleri için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2019, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER