banner47

Gemlik’ten Romanya’ya dostluk ziyareti

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Romanya’daki kardeş şehri olan Navodori Belediyesini ziyaret etti.

Gemlik’ten Romanya’ya dostluk ziyareti
banner3

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Romanya’daki kardeş şehri olan Navodori Belediyesini ziyaret etti.  

Ziyarette Belediye Başkanı Chelaru Florinle beraber karşılıklı dostluk mesajları verilirken, Gemlik Belediyesi tarafından 30 Ağustos tarihinde 5.si düzenlenecek Uluslararası Gemlik Zeytini Festivaline de davet etti.

Ziyarette Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a, MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır, Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.

Sertaslan, “Navodariyle kardeş şehir olduğumuz için gururluyuz”
Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise, Navodari Belediye Başkanı Florin’e nazik karşılaması için teşekkür ederken, mutlu ve huzurlu olduklarını belirtti. Navodariyle kardeş şehir olmaktan gurur duyduklarını da belirtirken,  “İki şehir arasında kardeşlik bağlarının menfaat ve çıkar gözetmeksizin 19 yıldır sürüyor olması önemli ve özeldir. Kardeşliğimiz genişleyerek sürecek, Romanya Navodari ve Gemlik kardeşliği çok güzel bir örnek bu örneğin güçlenerek devam etmesini istiyoruz” dedi. Sertaslan, Belediye Başkanı Florin ve ekibini Gemlik Zeytini Festivaline de davet etti.

Florin, “Ziyaretiniz için çok mutluyuz”
Romanya Navodari Belediye Başkanı Chelaru Florin, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın seçimlerinin kazanmasının gayet mutluluk verici olduğu belirtti.  Seçim galibiyetinin haberi gelir gelmez herkesin çok sevindiğini ifade ederken, bayram havası yaşandığını söyledi. Kendilerinin de seçim dönemi içerisinde olduklarını söyleyen Florin, projeler hakkında Sertaslan’a bilgi alışverişi gerçekleştirdi. Zeytin festivali daveti için de teşekkür ederken, halk oyunları ekibi ile birlikte Gemlik’e geleceklerini kaydetti.

Öte yandan Gemlik Ticaret Odası Meclis Başkanı Hasan Yıldırım ve Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır ticari ilişkilerinde güçlenmesi için girişimlerin en kısa sürede başlayacağını böylelikle dostluk köprülerinin daha da güçleneceğini ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2019, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28