banner47

Gemlik AK Parti'nin Yeni Yönetimi Belli Oldu

AK Parti Gemlik İlçe Başkanlığı'nda seçimin ardından istifa eden Yaşar İslam'ın yerine başkan olan Mehmet Şamil Yiğit yönetim kadrosunu belirledi.

Gemlik AK Parti'nin Yeni Yönetimi Belli Oldu
banner3

AK Parti Gemlik İlçe Başkanlığı'nda seçimin ardından istifa eden Yaşar İslam'ın yerine başkan olan Mehmet Şamil Yiğit yönetim kadrosunu belirledi.

Gemlik Ak Parti ilçe başkanı Mehmet Şamil Yiğit tarafından hazırlanan yeni yönetim listesi Ak Parti Genel Merkezi tarafından da onaylanarak ilçeye gönderildi.

Yeni yönetim kurulu ilk toplantısında görev dağılımını yaparak çalışmalarına başlayacak.

Partinin vefa, gelenek ve yenilik vizyonu üzerinden hareket eden Yiğit'in listesinde eski ve yenilerin yer aldığı geniş bir siyasi yelpazede isimler mevcut.

Yeni listede; Şamil Yiğit'in yanı sıra, Ferhat Özyılmaz, Alpaslan İlgin, Ömer Bayrak, Alpaslan Ağır, Osman Alemdar, Melike Şubaşı, Serkan Polat, Kerim Bayoğlu, İsa Fırtına, Ümmühan Yıldız, Orhan Ayaz, Bilal Yıldız,  Osman Arslan, Süleyman Çevik, Yalçın Kurt, Sevgi Demir, Levent Aydın, İsmail Topkaç, Yusuf Şahinoğlu, Ali Uslu, Osman Kırca, Yasemen Koruç, Özden Beki, Nejla Akbulut yer aldı.

İlçe Başkanı Şamil Yiğit yönetimin oluşmasının ardından yaptığı açıklamada;"Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bize verdiği talimat ile teşkilatımızda kendi içimize dönerek kırgın ve küskünler ile barışacağız.Hiç vakit kaybetmeden 2001'den bugüne kadar partimizde görev almış veya gönül vermiş her bir kardeşimize mutlaka ulaşacağız. Kardeşlerimizin gönüllerini almanızı, varsa dertleri, sıkıntıları, onlara çözüm aramanızı, daha önemlisi kendileriyle irtibatı asla kesmeyeceğiz. Teşkilat içerisinde kucaklaşma toplantıları düzenleyeceğiz Partiden uzak kalan isimlerin yeniden çalışmalara dahil edileceğiz." ifadelerine yer verdi.

 

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2019, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23