banner47

Gemlik'te Şeker Tadında Bayram Kutlaması

Gemlik'te Geleneksel hale gelen protokol mensuplarının vatandaşlarla bayram buluşması bir kez daha ilgi gördü.

Gemlik'te Şeker Tadında Bayram Kutlaması
banner3

Gemlik'te Geleneksel hale gelen protokol mensuplarının vatandaşlarla bayram buluşması bir kez daha ilgi gördü. Sosyal Yaşam Merkezi Düğün Salonunda gerçekleşen bayramlaşma törenine Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın'da katıldı. Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Garnizon Komutanı Namık Kemal Çil, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ve İlçe Müftüsü Muammer Turan vatandaşlar ile bir araya geldiler.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır, Ziraat Odası Başkanı Ali Çelik, Muhtarlar, Sivil Toplum Örgütü Yöneticilerinin yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, MHP İlçe Başkanı Osman Durdu, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Avcı ve Kadir Erol ve Belediye Meclis üyeleri de Bayram Coşkusuna ortak oldular. Gemlik Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyonda, birlik ve beraberlik mesajları verilirken, huzur dolu bir bayram temennisinde bulunuldu. Kokteyl sonrasında Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bayramlaşma organizasyonuna katılan çocuklara oyuncak dağıttı.

Gemlik'teki Ramazan Bayramı kutlamaları, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Bölük Komutanlığının yanı sıra, Şehit Ailelerine yönelik ziyaretlerle de devam etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2016, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28