banner47

Gemlik'te Kurban Pazarı Kuruldu Ama...

Gemlik Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kurban pazarını Muratoba Mahallesi'nde kurdu, ancak esnaf oldukça dertli.

Gemlik'te Kurban Pazarı Kuruldu Ama...
banner3

Gemlik Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kurban pazarıMuratoba Mahallesi'nde kurdu, ancak esnaf oldukça dertli.

Gemlikli ve Gemlik dışından bir çok kurban satıcısının yer aldığı kurban pazarında kurbanlık fiyatlarının oldukça değişkenlik gösterdiği gözlendi.

Küçükbaş hayvanlarda fiyatların 900 TL ile 1400 TL arasında değiştiği öğrenilirken, büyükbaş hayvanlar ise 5 bin TL ile 15 bin TL arasında bir fiyata sahip.

Bir Dokun Bin Ah İşit

GemlikLife Genel Yayın Yönetmeni Feyzi Sarıkaya Muratoba Mahallesi'ndeki kurban pazarının nabzını yoklamak için gittiğinde konuştuğu herkesin kurban pazarı ile şikayetçi olduğunu öğrendi.

Özellikle kurbanlık satıcılarının pazarın uzak olması ile ve Gemlik Belediyesi'nin pazara hiç bir ilgi alaka göstermediği konusundaki şikayetleri hemen hemen her satıcıdan gelen ortak bir şikayet oldu. Öte yandan kurbanlıklar için ayrılan alanların küçük ve aralarının dar olduğu belirtildi. Kurban pazarı alanında kesim alanı olmaması da bir diğer sorun olarak aktarıldı.

Feyzi Sarıkaya'nın Kurban Pazarındaki hazırlamış olduğu haberi bu linkten izleyebilirsiniz : https://youtu.be/rQaIrFntU8Y

 

 

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2017, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER