banner47

Gemlik'te Bir İlk

Uzman Psikolog Işık Pekgirgin tarafından Gemlik'te bir ilk gerçekleştirilerek, psikolojik danışmanlık merkezi açıldı.

Gemlik'te Bir İlk
banner3

Uzman Psikolog Işık Pekgirgin tarafından Gemlik'te bir ilk gerçekleştirilerek, psikolojik danışmanlık merkezi açıldı.

İstiklal Caddesi üzerinde hizmete giren Işık Psikolojik Danışmanlık Merkezi Açılışına, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ercan Barutçuoğlu, Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu, Gemlik İlçe Jandarma Karakol Komutanı Yüzbaşı Barış Bozkurt, Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki ve Işık Pekgirgin'in ailesi katıldı.

Açılış konuşmasını ise Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş yaptı, Gemlik için önemli bir danışmanlık merkezi olduğuna dikkat çeken Karakuş, "Gemlik kozmopolit bir kent. Oldukça göç alan ve sürekli nüfusu artan bir yerleşim merkezi. Bu ve benzeri ilçelerde psikolojik çatışmalar ve psikolojik olayların sayısı bir hayli fazla. Bir çok aile bu tip danışmanlık merkezlerinden destek almak zorunda kalıyor. Gemlik'te olmayan psikolojik danışmanlık merkezini açtığı için Işık Hanım'ı hem tebrik ediyor, hem de yeni iş yerinin kendisine ve Gemlik'e hayırlı olmasını diliyorum. "dedi.

Açılış kurdelesi kesildikten sonra Işık Psikolojik Danışmanlık merkezini gezen protokol ve davetliler kendilerine ikram edilen yiyecek ve içecekleri yedikten sonra Işık Pekgirgin'den vereceği hizmetler hakkında bilgi aldılar. Pekgirgin ise, " Danışmanlık merkezimizde, bireysel terapi, evlilik ve çift terapisi, çocuk ve oyun terapisi, ergen terapisi, cinsel terapi ve kurumsal danışmanlık hizmetleri verilecektir. Tüm bu konulardaki uzmanlıklarımı Gemliklilerle paylaşacağım." ifadelerine yer verdi.

Işık Psikolojik Danışmanlık Merkezi, Dr.Ziya Kaya Mahallesi İstiklal Caddesi No:103 Kat 1'de hizmet verecek. Detaylı bilgi ve iletişim için 0224 512 07 29 numaralı telefondan veya www.isikpsikoloji.com internet adresi üzerinden iletişim kurulabilir.

 

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2017, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER