banner47

Gemlik Kent Konseyi Başkan Adayı Gürhan Çetinkaya Ziyaretlere Başladı

Gemlik Kent Konseyi Başkan Adayı Gürhan Çetinkaya ziyaretlere başladı.

Gemlik Kent Konseyi Başkan Adayı Gürhan Çetinkaya Ziyaretlere Başladı
banner3

Gemlik Kent Konseyi Başkan Adayı Gürhan Çetinkaya ziyaretlere başladı.

Cumartesi günü gerçekleşecek 4. Olağan Gemlik Kent Konseyi Genel Kurulu’nda başkan adayı olduğunu açıklayan Gazeteci ve CHP eski Belediye Meclis Üyesi Gürhan Çetinkaya ziyaretlere başladı. İlk olarak Gemlik Kaymakamı Kemal İnan’ı ziyaret eden Çetinkaya’ya ekip arkadaşları eşlik etti.

Ziyaretten dolayı Çetinkaya’ya teşekkür eden Gemlik Kaymakamı Kemal İnan, çalışmalarında Çetinkaya ve ekibine başarılar diledi.

“Çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz”

Daha önce Gemlik’te meclis üyesi olarak yerel yönetimlerde kent ve kent yönetimi hakkında tecrübe edindiğini dile getiren Başkan Adayı Gürhan Çetinkaya, Bursa Kent Konseyi’nin de kuruluşunda yer aldığına dikkat çekerek ilçemizde başarılı çalışmalara imza atacaklarına inandığını dile getirdi.

Çetinkaya sözlerini şöyle sürdürdü, “Gemlik bizim evimiz. Gemlik’te yetiştim ve burada hayatımı kazanıyorum. Uzun yıllar çeşitli şekillerde ilçemize hizmet ettim. Ticaretten basına çeşitli alanlarda pek çok faaliyet içinde yer aldım. İlçemize ve hemşerilerimize hizmetin sonu yok, külfeti de olmaz. Bu bakış açısıyla çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.”

Gemlik’in çehresinin gelişmeye başladığını belirten Çetinkaya sözlerini şöyle tamamladı, “Gemlik’in bilinen yüzü artık değişiyor. İlçemiz festivaller, konserler, etkinlikler ve en önemlisi sahili, turizmi ile anılmaya başladı. Kent Konseyi olarak inşallah göreve geldiğimizde ilçemizin, sahillerimizin temizliğinden tutun turizme, sosyal hayata, doğrudan hemşerilerimize dokunacak etkinlikler ile Gemlik’i Bursa’nın imrenilen ilçelerinden biri olması için elimizi taşın altına koymaya hazırız.” 

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2019, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER