banner47

Gemlik Gençlerbirliği BASKF İftarında

Bursa Amatör Spor Kulüpleri, (BASKF) tarafından düzenlenen İftar yemeğine, Gemlik Gençlerbiliği Spor Kulübü Başkanı Mahir Dağ, ismi değişen Karadeniz Spor Başkanı Alican Durdu ve Kulüp Yöneticileri de katıldı.

Gemlik Gençlerbirliği BASKF İftarında
banner3

Kulüp Yönetimi Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, İl Gençlik Spor Müdürü Süleyman Şahin ve Federasyon Başkanı Cemal Vardar’la bir araya gelerek, Bursa’nın sporda geldiği nokta ve yapılması gerekenler ile alakalı sohbet ettiler.

Bursa Spor Başkanı Recep Bölük Başı Bursaspor'umuzun yeni şampiyonluklar kazanarak ülkemizi ve Bursa'mızı yeni stadyumumuz Timsah Arena'yla birlikte futbolun markası haline dönüştüreceklerini ve Bursa'da bulunan Futbolun Çilekeşleri Amatör Spor Kulüpleri'yle de bundan sonra ilgilenileceğini olumlu proje ve birlikteliklerin sağlanacağını söyledi.

Gemlik Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Mahir Dağ ise, Amatör Spor Kulüplerini bir araya getiren iftar programının önemli olduğuna değinerek, ‘’Başkanı Recep Yazıcıoğlu Başkanı'ndan birebir yapılan sohbet ve istişarede böyle güzel niyet ve projeleri duymak beni inanılmaz mutlu ve motive etti’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2015, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28