banner47

Orhan Koç Suskunluğunu Bozdu

Geçtiğimiz sezon Bölgesel amatör ligine çıkmaya hak kazanan Gemlikspor’un geleceği ile ilgili spekülasyonlar süre dururken kulüp başkanı Orhan Koç suskunluğunu bozdu. Basın açıklaması yapan başkan Koç; Her platformda, her zeminde Gemlik Gemlik diye bağıranların sesi, mesele Gemlikspor olunca neden çıkmıyor dedi.

Orhan Koç Suskunluğunu Bozdu
banner3

Altı yıl önce kapanmak üzere olan Gemlikspor’u  kaymakamlıktan devr alıp yönetime geldiklerini ifade eden Koç; 6 yıl boyunca kulubümüze suni  çim saha ve tesis kazandırmanın yanında 30 yıllık özlemimizi sona erdirerek, takımımız beklenen şampiyonluğu yakalayarak bölgesel amatör lige çıkarmaya başardık. Bu süreçte bizimle beraber olup desteklerini esirgemeyen başta taraftarlar derneği olmak üzere katkı koyan herkese teşekkür ediyorum demeyi ihmal etmeyen Koç, özellikle oda ve borsa yöneticilerinin hiçbir şey yapmak istememelerine tepki gösterdi.

BAL ligine çıkmaya hak kazandıktan sonra Kaymakamımız Cahit Işık’ın koordinesinde yapılan toplantıda Ticaret Odası, Ticaret Borsası, ve büyük kuruluşların temsilcilerinin hiçbir şey yapmayacaklarını açıkça belirtmelerine tepki gösteren Koç, Ticaret  Odası ve Ticaret Borsası gibi kurumlarımız spor kuluplerimize destek olmazsa kimler olacak diye sordu.

Sivil Toplum örgütlerinin yanı sıra siyasi parti başkanların ve yöneticilerine de tepki gösteren Koç, Ak Parti, Cumhuriyet Halk partisi ve Milliyetçi Hareket partisi ilçe başkanları ile Belediye Başkanının da bulunduğu bir toplantı düzenlediklerini,  buradan da bir sonuç alamadıklarını belirterek, STK’lar siyasi partiler Gemlikspora sahip çıkmayacaksa kimler çıkacak dedi.

30 Yıllık geçmişi olan Gemliksporun, hak kazandığı  BAL liginde oynaması için bu ayın 20 sine kadar 25 bin Türk Lirası’nın federasyona yatırılması gerektiğinin altını çizen Koç, paranın yatmaması durumunda hak ettiğimiz BAL ligi rüyamız başlamadan bitecek dedi.

Geçtiğmiz günlerde yapılan olağan kongre sonucu tekrar başkanlığa seçiler Koç bu ayın sonunda olağanüstü kongre kararı aldıkları belirterek olağanüstü kongreye gidileceğinin altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2015, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28