banner47

Fırfır Şükret'i Kaybettik

Gemlik’in tanınmış simalarından eski Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlarından Ahmet Şükret Solmaz vefat etti. 

Fırfır Şükret'i Kaybettik
banner3

Gemlik’in tanınmış simalarından eski Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlarından Ahmet Şükret Solmaz vefat etti. Uzun yıllardır Ahmet Dural Meydanı İskele Caddesi Çarşı Deresi bitişiğinde Balık restaurant işletmeciliği yapan aynı zamanda balıkçılıkla da uğraşan Fırfır lakaplı Şükret Solmaz bir süreden beri tedavi görüyordu. Solmaz, yeni yıla girdiğimiz ilk günü hayata gözlerini kapadı.

Ahmet Şükret Solmaz, uzun yıllar eski Belediye Çarşısı içindeki çınarlı kahvenin işletmeciliğini yaptıktan sonra Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Derneği başkanlığına seçildi. Derneğe ilk kez Demirsubaşı Mahallesi Bekar Sokak’ta bir idari bina kazandırdı. Uzun yıllar dernek başkanlığı yaparak, derneğin bugün hizmet verdiği Emin Dalkıran Kordonu’ndaki lokal ve idari binasını satın alarak Gemlik esnafına hizmetini sağladı. 

Şükret Solmaz’ın cenazesi bugün işyerinin karşısında bulunan Merkez Solaksubaşı Camiinde öğle namazı ardından kılınan cenaze namazından sonra ilçe mezarlığında toprağa verildi. Kendisine Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2016, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner27

banner23

banner28