banner47

Festival Çoşkulu Başladı

Bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali bugün coşku ile başladı.

Festival Çoşkulu Başladı
banner3

Bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali bugün coşku ile başladı.

Zeytin standlarının ve yöre derneklerinin standlarının açılışı ile başlayan festival programının ilk günü oldukça coşkulu geçti. Festivale katılan Gemlik derneklerinin organize ettiği açılış programı oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Gemlik Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği, Gemlik Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği, Gemlik Şanlıurfalılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Gemlik Dağ-der Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği, Gemlik Dadaşlar Kültür Ve Dayanışma Derneği, Gemlik İnegöllüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Gemlik Afyonkarahisarlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği ve Gemlik Erzurum Palandökenliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneklerinin folklor ekipleri ve halk sanatçılarının sahne aldığı festivalin ilk gününe izlemeye gelenler oldukça keyifli anlar geçirdi.

Festival Yarın Başlıyor

Sunuculuğunu televizyon programcısı Necmi İnce'nin yaptığı festivalde, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Asıl festival açılış konuşmasını yarın yapacağız. Bugün yöre derneklerimiz ile başlangıcı yaptık. Oldukça güzel bir başlangıç olduğuna inanıyoruz. Emeği geçenlere, katkı sağlayanlara çok teşekkür ediyoruz. Tüm Gemlik'i festivale davet ediyoruz." dedi.

 

 

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ında katıldığı festival başlangıç programına katkı sağlayan dernek başkanlarına plaket takdim edildi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Gemlik Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim dernek başkanlarına plaket takdim etti.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2016, 20:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER