banner47

Emniyet Müdürünü Ziyaret Ettik

GemlikLife İmtiyaz Sahibi Serkan Kaynar ve Genel Yayın Yönetmenimiz Feyzi Sarıkaya, Gemlik'e yeni atanan Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce’yi ziyaret etti.

Emniyet Müdürünü Ziyaret Ettik
banner3

GemlikLife İmtiyaz Sahibi Serkan Kaynar ve Genel Yayın Yönetmenimiz Feyzi Sarıkaya, Gemlik'e yeni atanan Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce’yi  ziyaret etti.

Gemlik’i, bölgede çeşitli dönemlerde hizmet yaptığı için bildiğini ifade eden Yüce, “Suç oranı yüksek sanılmasına rağmen, istatistiklerimiz bunun bu kadar büyük olmadığını gösteriyor. Biz bütün kadromuzla halkın her türlü isteğine cevap vermeye çalışıyoruz. Gemlik genelinde var olan MOBESE sistemini revize ederek, fiber altyapı desteğine kavuşturuyoruz. 71 ayrı noktada 122 kamera ile sokağa hakim olacağız. Okul önlerinde ve civarında da çalışmalarımız devam ediyor. Her okul için bir polis ve bölgede de bir ekibimiz mevcut. Amacımız suç oluşmadan tedbir alarak vatandaşımızın mağdur olmaması. Yaptığımız büyük uygulama sonrası, uygulamalar sık sık devam ediyor. " dedi.

"Gemlik Basını ve GemlikLife Bizim İçin Değerli"

Gemlik'te basına büyük iş düştüğünü belirten Yüce, "Gemlik Basını ve GemlikLife bizim için değerlidir. Bir çok olayda halkı bilgilendiren basınımızla birlikte hareket edeceğiz. Hatta en kısa sürede Gemlik'in tüm basınıyla birlikte bir kahvaltı organizasyonunda bir araya gelmeyi planlıyoruz. GemlikLife, Gemlik'te farklı olarak internet haberciliği, dergi ve video yayınlarıyla Gemlik'in nabzını iyi biliyor. Son programınızda bana yöneltilen soruları da cevaplamak isterim." diyen Gemlik'in yeni emniyet müdürü, "Bu Hafta Ne Oldu?" programında GemlikLife takipçilerinin sorduğu, tır ve kamyonların şehir içinde cezai işleme tabii tutulması ve cam filmleri konusuna açıklık getirdi.

Abdülkadir Yüce Soruları İçtenlikle Yanıtladı

Yöneltilen soruları içtenlikle cevaplayan Yüce, "Şehir içinde tırların ve kamyonların olması ve park etmeleri zaten yasak. Bu ve benzeri araçların zaten özel park alanlarına park etmeleri gerekiyor. Halkı rahatsız eden, şehir içi trafiğini tehdit eden bu araçların sürücüleri önce uyarılıyor. Uyarılara uymayan sürücülere tabii ki cezai işlem uygulanacaktır. Ama kimse sanmasın ki gördüğümüz her tıra her kamyona ceza yazıyoruz. Öyle bir şey yok önce gerekli uyarılarımız trafik ekiplerimizce yapılmaktadır. Son günlerin gündemindeki konulardan biri olan cam filmleri ile ilgili henüz net bir bildiri bize ulaşmadı. Biz Gemlik Emniyet Müdürlüğü olarak, yapılması gereken neyse yasalara göre onu yapıyoruz. Aracında cam filmi olan sürücüler resmi olarak uyarılıyor ve kendilerine 7 gün süre veriliyor, bu süre zarfı içerisinde cam filmlerini söktürmemişlerse ve 7 gün sonunda tekrar bir trafik uygulamasına denk gelirlerse araçları trafikten men edilir. Fakat sürücülerin mağdur olmamaları için son uygulama esnasında hemen sökmelerini istiyoruz. Bu da tamamen onlar için. Ama konuyla ilgili zaten çalışmalar devam ediyor, cam filmleri konusu önümüzdeki günlerde tam olarak netlik kazanacaktır." şeklinde konuştu.

Oldukça samimi bir sohbet havasında geçen ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Abdülkadir Yüce, Serkan Kaynar ve Feyzi Sarıkaya'ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

Yeni emniyet müdürünün Gemlik'e hayırlı olmasını dileyen Serkan Kaynar, "Biz Gemlik'te bir çok konuda fark yaratan bir basın kuruluşuyuz. Emniyetle birlikte sürekli diyalog halindeyiz. Yeni emniyet müdürümüz Sayın Abdülkadir Yüce ile de sürekli irtibat halinde olacağız. Emniyetin yaptığı tüm operasyonlarda veya projelerde yanlarında olacağız. Müdürümüze görevlerinde başarılar diliyoruz." dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2017, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28