banner47

Ekskavator Belediye Araç Filosuna Katıldı

Gemlik Belediyesi’nin Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere aldığı Hidromek Marka LC 220 model 22 tonluk paletli ekskavator, araç filosuna güç katacak.

Ekskavator Belediye Araç Filosuna Katıldı
banner3

Gemlik Belediyesi’nin Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere aldığı Hidromek Marka LC 220 model 22 tonluk paletli ekskavator, araç filosuna güç katacak. Zorlu arazi koşullarında yüksek performans veren ve Türkiye’de üretilen yerli makine, Gemlik Belediyesi’nin 2. Paletli ekskavator aracı oldu.

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, aracın yeni imar yollarının açılmasında, eğimi yüksek arazilerde, hafriyat işlerinde ve yüksek katlı binaların yıkım işlerinde kullanılacağını açıkladı. Fen İşleri Müdürlüğünde organize edilen törende konuşan Vedat Büyükgölcigezli, Fen İşleri Müdürlüğü araç parkı ve filosunu daha da güçlendirmeye devam ettiklerini vurgulayarak, “Sene başında bir adet Ford Cargo 3542 D model 4 çeker hafriyat kamyonu alındı. Yeni bir Ford Kargo hafriyat kamyonu da bu ay sonunda filomuza katılacak. Gemlik’e daha iyi hizmet verebilmek için araç filomuzu da her geçen gün güçlendirmeye devam edeceğiz. Filomuzun ikinci paletli ekskavatoru hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2017, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28