banner47

Eğitim Bir -Sen'den Örnek Davranış

Eğitim Bir Sen Gemlik temsilciliği bu sene üyelerine yönelik iftar yemeği vermek yerine ilçemiz ilk ve orta okullarında eğitim öğretim gören 100 yetim ve yoksul öğrenciye 50.00 TL olmak üzere toplamda 5.000 TL lik yardımda bulundu.

Eğitim Bir -Sen'den Örnek Davranış
banner3

Eğitim Bir Sen Gemlik Temsilcisi Halil Gemici; " 'İftarımız Bayram Olsun' projesi kapsamında hayırsever ve üyelerin katkısıyla beş bin türk lirası topladıklarını ifade ederek toplanan bu parayı ilkokul ve ortaokullarındaki yetim ve muhtaç öğrencilere bayram harçlığı dağıtılması sendikamız yönetimi tarafından kararlaştırılmıştır. Toplanan bu beş bin türk lirası yardımı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gemlik Örgün – Yaygın Eğitimi Destekleme Derneği aracılığıyla ilkokul ve ortaokullardaki Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirleyeceği 100 öğrenciye elli türk lirası nakdi yardım yapılması şartıyla toplanan miktarı ilgili derneğe veriyoruz."diye konuştu.

Yapılan bağışı kabul eden ve çok teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran'da Eğitim Bir Sen Yönetimi ve katkıda bulunan üye ve hayırseverleri tebrik ederek, "Emanetinizi bayram öncesi ulaştırılması gereken öğrencilerimize teslim edeceğiz.Cenab-ı Hak hayrınızı kabul etsin" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2016, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER