banner47

Bursa'da HDP Binasına Saldırı

Line TV’den Osman Şahin’in olay yerinden aktardıklarına göre HDP Osmangazi binasına son dönemde artan terör olayları sebebiyle bir grup saldırarak, parti tabelasını indirdi; yerine Türk Bayrağı astı. Öfkeli grup, “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez”, “Meclis’te PKK İstemiyoruz”, “Kahrolsun PKK” şeklinde sloganlar attı.

Bursa'da HDP Binasına Saldırı
banner3

Line TV’den Osman Şahin’in olay yerinden aktardıklarına göre HDP Osmangazi binasına son dönemde  artan terör olayları sebebiyle bir grup saldırarak, parti tabelasını indirdi; yerine Türk Bayrağı astı. Öfkeli grup, “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez”, “Meclis’te PKK İstemiyoruz”, “Kahrolsun PKK” şeklinde sloganlar attı.

Öte yandan ; Antalya, İzmir, Tekirdağ, Isparta, Ordu, Niğde ve Balıkesir'de HDP binalarına saldırıldı. Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde de HDP Tekirdağ İl Eş Başkanı Şehnaz Kaya’yı linç etmek istediler. Isparta'da ise 4 katlı binanın üst katındaki HDP il başkanlığının bulunduğu daireyi ateşe verdi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Dağlıca'daki terör saldırısına tepki gösteren bir grup, HDP ilçe binasının tabelasını indirdi ve içerideki eşyaları sokağa atarak yaktıktan sonra binaya Türk bayrağı astı...

HAKKARİ’nin Yüksekova İlçesi’nin Dağlıca Bölgesi’nde PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda, 16 askerin şehit edilmesi, 6’sının da yaralanması olayına Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde tepki gösteren bir grup, HDP İlçe binasının tabelasını indirdi, içerideki eşyaları sokağa atarak yaktıktan sonra binaya Türk Bayrağı astı.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2015, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28