banner47

Berkay Bulut’a Köylerde Sevgi Seli

Gemlik’te Cumhur İttifakı’nın Gemlik Belediye Başkan Adayı olan Berkay Bulut ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Berkay Bulut’a Köylerde Sevgi Seli
banner3

Gemlik’te Cumhur İttifakı’nın Gemlik Belediye Başkan Adayı olan Berkay Bulut ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Bulut’un ziyaretlerine AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam, MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ve Cumhur İttifakı Gemlik Belediye Meclis Üyesi adayları da eşlik ediyor.

Daha önce köy statüsünde olan ve büyükşehir yasasıyla mahalle statüsü kazanan Kurtul, Cihatlı, Şahinyurdu, Muratoba ve Katırlı mahallelerindeki köy kahvehanelerinde halkla bir araya gelen Bulut’a olan sevgi seli, daha projeler açıklanmamasına rağmen köylerin cumhur ittifakını destekleyeceğini hissettirdi. Adeta seçimi kazanmışçasına Bulut’a sarılıp hayırlı olsun dileklerini iletti.

KÖYLERDE SU VE YOL SORUNU KALMAYACAK

Özellikle köylerden gelen en çok isteğin yol ve sulama sorunlarının çözülmesi olduğunu söyleyen Bulut; “Bende hemşerilerimiz gibi zeytin üreticisi ve müstahsil olduğum için köylülerin sorunlarını yakından takip ediyor ve biliyorum. Köylülerimizin bana göre çok fazla bir isteği yok. Ayrıca bu konular çözülmeyecek konular değil. Zaten proje ekibimizle beraber köylerimizle ilgili projelerimizi hazırladık. Onlar için daha fazlasını yapacak. Özellikle meyve ve sebze satmak isteyen müstahsil için, kapalı pazaryerini Salı, Perşembe ve cumartesi günü haricindeki günlerde kendilerine tahsis edeceğiz, köylerimizde meyve, sebze alım yerleri yapacağız.” diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2019, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28