banner47

Anadolu Gençlik Derneği Erbakan'ı Unutmadı

Anadolu Gençlik Derneği Gemlik İlçe Başkanlığı, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 6. Yılı dolayısıyla  "Erbakan Haftası" olarak anma programı düzenledi.

Anadolu Gençlik Derneği Erbakan'ı Unutmadı
banner3

Anadolu Gençlik Derneği Gemlik İlçe Başkanlığı, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 6. Yılı dolayısıyla  "Erbakan Haftası" olarak anma programı düzenledi.

Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda yapılan programa konuşmacı olarak Necmettin Erbakan'ın 25 yıl Özel Kalem Müdürlüğünü yapmış olan Mehmet Karaman katıldı.

Aynı zamanda Saadet Partisi Genel başkan yardımcı olan Mehmet Karaman konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Vefatının sene-i devriyesinde Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı rahmetle, minnetle ve özlemle anıyoruz. Bu hafta, küresel bir oyunun parçası olmayı reddeden, edep ve ölçü ile nasıl siyaset yapılacağını yaşayarak gösteren, menfaatler uğruna sürdürülecek izzetten uzak bir hayatı reddeden, Siyonizm'i Ümmete tanıtan lider, T.C  54. Hükümetinin  Başbakanı, Rahmetli Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN hocamızın, ahirete intihalinin 6. Sene-i devriyesini anma haftasıdır. Ümmetin yeniden dirilişi için; İman, umut ve azimle her doğrulduğunda, kör bir ahtapotun kolları misali, gövdesi  ayrılmamacasına sıkılmıştı O’nun. 4 partisi kapatıldı kurgulanmış bahanelerle. Yılmadı O Havuz Sistemi (Kamu-Tek Hesabı) ile, milletin parasının emperyallere akmasını engelledi."

"Çözümsüzlüğün içinden, çözüm üreten bir lider olmuş ‘’İman varsa imkân vardır.”  demiştir hocamız. Şahıslarla değil, Sistemle mücadele eden, ömrünü İslam birliğine adayan Erbakan hocamıza şükran ve vefa borcumuzu, O’nun yolundan sapmadan ve azimle yürüyerek ödeyeceğimizi ifade ediyor ve ruhu şad olsun diyoruz."

Ayrıca Gemlik AGD İlçe Başkanı Caner Limon;  programa katılan, Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanlığına, AGD İl Başkanlığına, Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Başkanlığına, Gemlik Ülkü Ocakları Başkanlığına, ve tüm sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ettiğini, belirtti.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2017, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28