banner47

Dünya Markası Gemlik’e Geliyor

21 Ülkede 408 mağazasıyla Türkiye’nin lider gıda zinciri olan Simit Sarayı; Gemlik’te Bursa'nın 11. şubesini açmaya hazırlanıyor.

Dünya Markası Gemlik’e Geliyor
banner3

21 Ülkede 408 mağazasıyla Türkiye’nin lider gıda zinciri olan Simit Sarayı; Gemlik’te Bursa'nın 11. şubesini açmaya hazırlanıyor.

Simit Sarayı Gemlik’te tercihini Vizyon Yapı’dan yana kullanarak Franchise sistemiyle Manastır Bulvarpark’ ta açılacak.

10.500 çalışanı ile günlük ortalama 1.000.000 kişiye hizmet veren Simit Sarayı iki aydan beri süren fizibilite ve lokasyon değerlendirmeleri sonrasında Manastır’da Bulvarpark’ ta mağaza açma kararı aldı. Mağaza, Cadde Konsepti ile açılacak ve işletmesini Kafe ve Restoran  işletmeciliğinde tecrübeli bir isim olan Burak Akyol yapacak.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Vizyon Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Aygün: “Gemlik her şeyin en iyisine layık. Özellikle Manastır bölgesi taşıdığı potansiyele rağmen uzun yıllardan beri ihmal edilmiş, işlenmeyi bekleyen bir cevher. Vizyon Yapı olarak İbrahim Reis ile başladığımız Kentsel Dönüşüme Günaydın Sitesi ardından Avcılar Sitesi ile devam ediyoruz. Sadece binaların dönüşümünü değil Kentsel Dönüşümün ruhuna uygun olarak  ilçemizin gelişimine de katkı sağlamayı hedefledik. Bu doğrultuda ticari alanlar oluşturduk. Ticari hayatın olduğu yerde hayat daha canlı hale gelmektedir. Ticari alanlarımızı Manastır’a yakışacak firmalara vermeyi tercih ettik. Migros, Peynirci Baba, Tedi, Ergenler, Pizza Pizza ve Çiğ Köfteci Erkan Usta ile Günaydınpark’ı cazibe merkezi haline getirdik.

Bulvarpark’ta da aynı düşünce ile dünya markası Simit Sarayı ile franchise sözleşmesi imzalayarak başladık. Daha önce hem yerel cafe ve restoran işletmeciliği hem de franchise tecrübesi bulunan Burak Akyol kardeşimizle ortak olarak Simit Sarayı’nı Gemlik’e kazandırmaktan dolayı çok mutluyuz.” dedi.

Mayıs ayı başında açılması planlanan Simit Sarayı eski Avcılar Sitesi yeni adıyla Bulvarpark’ta hizmete girecek.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 07:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28