banner47

Park Tesislerinde Eğitime Özel Kahvaltı Keyfi

Gemlik Belediyesi’nin Kent Konseyi Yürütme Kurulu ve Kent Konseyi Engelliler Meclisi ile birlikte organize ettiği, özel eğitim sınıflarına yönelik kahvaltılı dayanışma toplantıları devam ediyor.

Park Tesislerinde Eğitime Özel Kahvaltı Keyfi
banner3

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bölge Parkı Park Sosyal Tesislerinde organize edilen kahvaltıya Şehit Öğretmen Ethem Yaşar İlkokulu, Körfez Ortaokulu ve Atatürk İlkokulu özel eğitim sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri katıldılar. Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet Çelik’in ev sahipliğinde yapılan toplantıya Şehit Öğretmen Ethem Yaşar İlkokulu’ndan Erdal İpek, Görkem Keleş, Körfez Ortaokulundan Aylin Kılıç, Pelin Güney ve Atatürk İlkokulundan da Kübra Selçik ile Neriman Raimova isimli özel eğitim sınıfı öğretmenleri de katıldılar.

Herkesin birer engelli adayı olduğunun unutulmaması gerektiğine işaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Gemlik Belediyesi ve Kent Konseyi’nin engellilerin sosyal yaşamdaki engellerinin kaldırılması konusunda hassasiyetle çalıştığını bildirdi. Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim’de, Engelliler Meclisi çalışmalarının Gemlik Belediyesinin bu konudaki çabalarına katkı sağladığını vurgulayarak, birçok proje konusunda hazırlıklar yapıldığını ifade etti. Özel Eğitim Sınıflarına yönelik kahvaltılı toplantıların devam edeceği vurgulandı. 

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2015, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28