banner47

Milli Eğitimden Nuray Eryiğit'e Teşekkür

Türkiye Basketbol 3 .liginde mücadele eden Gemlik Gücüm evindeki müsabakalarda ilçe okullarından maçı seyretmeye gelen minik öğrencilere spora yönlendirmek için teşvik amaçlı öğrencilere top dağıtıldı.

Milli Eğitimden Nuray Eryiğit'e Teşekkür
banner3

Projenin hayata geçmesinde Aktaş 1 lojistik Genel müdürü Nuray Eryiğit’ in katkısı büyük olduğu için İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran  tarafından teşekkür sertifikası ile onurlandırıldı.

Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde  yapılan törende Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran , Aktaş 1 Genel Müdürü Nuray Eryiğit, Aktaş 1 Satış Müdürü ve Gemlik Gücüm Spor Yöneticisi Faruk Aktaş ve Gemlik Gücüm Spor Kulübü Genel Menajeri Yahya Gümüş hazır bulundu.

Aktaş-1 Lojistik  gibi firmaların çocuklarıma sahip çıkmaları ve destek vermeleri gerektiğini belirten  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet DURAN ilçemiz için mücadele eden Gemlik Gücüm Sporun öğrencilerimize sporu sevdirmek için yaptığı projelere Nuray ERYİĞİT gibi yöneticilerin destek vermesi bizler için değerli katkılardır. Bu ilçe bizim ilçemiz bu yüzden hep birlikte gençliğimize sahip çıkmalıyız ifadelerini kullandı.
Yapılan  projelerin gerçek ihtiyacı olan kişilere yönelik yapılması gerektiğini her seferinde ifade ettiğini söyleyen Nuray ERYİĞİT  Doğru hedeflere yönelik projeler olması doğrultusunda her zaman destek olacağını belirdi. Gençlerimizin eğitimi ve sosyal gelişimlerinin çok önemli  olduğunu bu yüzden kurumu ve kuruluşu  gerçek kişilere ulaşacak şekilde destek vermelerini gerektiğini ifade etti. 
 

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2015, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner27

banner23

banner28