banner47

Turizm Haftası Aydın Didim'de kutlandı

Turizm Haftası Aydın Didim'de kutlandı
banner3

Aydın'ın Didim ilçesinde Turizm Haftası Altınkum'da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.Kemal ETLEÇ/ Didim Postası (AYDIN İGFA) -  Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen etkinliğe Didim Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit, Didim Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Deveci ve Zeynel Şener,  Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü M. Umut Tuncer, Didim İlçe Jandarma Komutanı M. Gani Solak, Didim Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk, oda başkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü M. Umut Tuncer; "Turizm haftası kapsamında Didim turizm sezonunun açılışını yapmış bulunmaktayız. Aynı zamanda 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk Bayramı kapsamında çocuklarımızla birlikte etkinlik düzenledik. Şimdiden tüm çocuklarımızın 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum. Çocuklar bizim geleceğimiz onları koruyup kollayarak geleceğe hazırlıyoruz tıpkı Didim gibi Didim'de bizim geleceğimiz. Geçen yıl 400 bin olan turist sayısını bu yıl 600 bine ulaştırmayı hedefliyoruz." dedi.

Konuşmanın ardından minik öğrenciler gösterilerini sunarken, jimnastik kulübü sporcuları ve halk oyunları ekipleri de gösteriler sundu.

Etkinlikler kapsamında deniz üstünde su sporları gösterileri yapılırken, etkinlikler tekne turu ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23