banner47

TSYD Bursa'dan 'sağlıklı' iş birliği

TSYD Bursa'dan 'sağlıklı' iş birliği
banner3

TSYD Bursa Şubesi, Aktif Hayat Tıp Merkezi ile işbirliği anlaşması imzaladı.BURSA (İGFA) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Bursa Şubesi, üyeleri için hizmet şemsiyesini geliştirmeye devam ediyor. 1978 yılında “poliklinik” olarak kurulan, 1981 yılında da “hastane” statüsünü kazanan Hayat Hastanesi’nin sağlık hizmeti kuruluşu olan Aktif Hayat Tıp Merkezi ile yapılan anlaşma uyarınca TSYD Bursa Şubesi üyelerine ve birinci derece (anne, baba, eş, çocuk) yakınlarına indirimli fiyatlarla sağlık hizmeti sunulacak. TSYD Bursa Şubesi üyeleri, kartlarını ibraz ederek indirimden yararlanabilecek.

TSYD Bursa Şubesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde, Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, Yönetim Kurulu üyeleri İkbal Turan, Metin Araç ve Ozan Demir ile Aktif Hayat Tıp Merkezi Kurum Müdürü Emre Ergüder hazır bulundu. Sözleşmenin iki taraf için de hayırlı olmasını dileyen Başkan Ekmekçi, dernek olarak üyelerine fayda sağlayacak işbirliklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Emre Ergüder ise, Bursa medyasına ve Bursa sporuna katkı sağlamak istediklerini belirterek, yapılan anlaşmadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER