banner47

"Sakarya'da esnafa desteğimiz sürecek"

"Sakarya'da esnafa desteğimiz sürecek"
banner3

Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne bağlı odaların genel kurul toplantılarına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 15 milyon lirayı aşan destekle esnafların yanında olduklarını söyledi.SAKARYA (İGFA) - Sakarya Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Sakarya Bakkallar ve Bayiler Odası olağan genel kurullarına katılan Başkan Ekrem Yüce, birlik ve beraberlik mesajları vererek, esnaflara desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Pandemi sürecinde de hazırladıkları destek paketleriyle esnafların yanında olduklarını belirten Başkan Ekrem Yüce, ulaşım esnafına 1.000’er lira mazot desteği, 6.000 esnafın ise 1.000’er lira tutarında su faturasını ödediklerini kaydetti.

"İlan ve reklam vergileri ile yıllık çevre temizliği vergilerinin faaliyette bulunulmayan dönemleri almadık" diyen Başkan Yüce, "Belediyemiz kiracısı olan işletmelerin bu dönemdeki kira bedellerini almadık. Esnaflarımıza 40 ton çay hibesi desteğinde bulunduk. Bu süreçte de 15 milyon lirayı aşkın bir tutarda esnafımıza desteklerimiz olmuştu” diye konuştu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23