banner47

Rize Valisi Çeber'den "Tophane Mahallesi Bilgi Evine" ziyaret

Rize Valisi Çeber'den "Tophane Mahallesi Bilgi Evine" ziyaret
banner3

Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediyesi Tophane Mahallesi Bilgi Evini ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.Ajans Pazar/ RİZE İGFA- Tophane Mahallesi Bilgi Evi ziyaretinde sınıfları tek tek gezen Vali Çeber, kurs gören öğrenciler ve öğretmenleriyle sohbet etti. Üniversite sınavına hazırlan öğrencilere hedeflerini ve gelecekteki hayallerini soran Vali Çeber, öğrencilerin daha iyi eğitim görmeleri adına 3 adet bilgisayarı Tophane Mahallesi Bilgi Evin hediye etti.

Vali Çeber, okul çağındaki çocuklar ve gençler başta olmak üzere mahallelinin bilgiye ulaşmasını kolaylaştırmak, onların kendilerini geliştirmeleri için gerekli ortamı sağlaması adına bilgi evlerinin önemli bir işlev gördüğünü belirterek, “Tophane Mahallemizdeki Bilgi Evimiz, gençlerimize okullarında ve sınavda yardımcı olmak için ücretsiz eğitim öğretim fırsatı sunarak son derece önemli bir hizmet vermektedir. Öğrencilerimize teknolojiye ayak uydurma, kitapla buluşma ve onlardan istifade etme ihtiyacını karşılayan bilgi evlerimizin faaliyetlilerini son derece önemsemekteyiz. Bu vesile ile bu ortamın hazırlanmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyor, öğretmenlerimize çalışmalarında ve sınavlara hazırlanan genç atmacalarımıza da sınavlarında başarılar diliyorum. ” dedi

Vali Çeber’e ziyareti sırasında Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı ve Tophane Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Koçali eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER