banner47

Nevşehirli sporcular Bölge Şampiyonasından madalyalarla döndü

Nevşehirli sporcular Bölge Şampiyonasından madalyalarla döndü
banner3

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 6 sporcusu, hafta sonu gerçekleştirilen Spor Tırmanış Küçük Bölge Şampiyonası’nda elde ettikleri derecelerle Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)-  Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Tırmanış Küçükler C-D-E Boulder Bölge Şampiyonası hafta sonu Isparta’da gerçekleştirildi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Tırmanma Duvarı’nda yapılan şampiyonaya Nevşehir’in yanı sıra 39 ilden 79 sporcu katıldı.

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Spor Tırmanış takımı sporcularından Feyza Ercan E-Kızlar kategorisinde 3., Süleyman Durmuş E-Erkekler kategorisinde 3., Berra Ercan C-Kızlar Kategorisinde 3., Zeynep Erker ve Zeynep Aydın 5., Aysima Özdemir ise D-Kızlar kategorisinde 6. Olarak madalya kazandı.

 Antrenör İrem Selen Kafası nezaretinde şampiyonada mücadele eden ve Nevşehir’e madalyalar ile dönen Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 5-6 Mart 2022 tarihlerinde Isparta’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda Nevşehir’i temsil edecekler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23