banner47

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün, Datça'yı ziyaret etti

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün, Datça'yı ziyaret etti
banner3

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Datça Belediyesi ve Kavakdibi Demokrasi Evi'ni ziyaret etti. Başkan Gürün ziyaretlerin ardından Datçalı muhtarlar ile buluştu. MUĞLA (İGFA)- Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, ilk olarak Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar’ı, ardından Datça Kavakdibi Demokrasi Evi’ni ziyaret etti. Başkan Gürün, burada kurulan plastik sanatlar, roman, öykü, şiir, felsefe, siyaset ve sosoyloji gibi pek çok türde kitabın barındığı İbrahim Çiftçioğlu Kütüphanesini gezdi. Başkan Gürün, Demokrasi Evi’nde çalışan Otizmli genç Ozan ile bir süre sohbet etti.

Esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Başkan Gürün, daha sonra kadınların üretime daha aktif katılımlarını sağlamak ve hayvancılığın gelişmesine katkı sunmak için hayata geçirdikleri Kıl Keçisi projesi için Datçalı Kadın üreticilerle bir araya geldi. Gürün, program kapsamında keçi desteklemesine hak kazanan kadınlarla sohbet ederken organizasyonun ardından keçiler üretici kadınlara dağıtıldı.

Ziyaretlerin ardından muhtarlarla bir araya gelen Başkan Gürün, ilçede yapılan projeler ve hizmetlerle ilgili fikir alıverişinde bulundu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28