banner47

Milletvekili Çavuşoğlu: “Mustafakemalpaşa’ya yatırımlarımız sürecek”

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Mustafakemalpaşa’ya çıkarma yaptı. Mustafakemalpaşa’ya yatırımlarımız sürecek diyen Milletvekili Çavuşoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın bu dönemde vizyon projelerini hayata geçireceğini ve ilçenin geleceği için önemli yatırımlara imza atılacağını kaydetti.

Milletvekili Çavuşoğlu: “Mustafakemalpaşa’ya yatırımlarımız sürecek”
banner3

BURSA (İGFA) - Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar ve AK Parti İlçe Başkanı Murat Hallaçoğlu tarafından karşılanan Çavuşoğlu, mahalle başkanları ile bir araya gelirken ilçe esnafına da ziyarette bulundu. Tamamlanan, devam eden ve hedefteki projeler hakkında Başkan Kanar’dan bilgi alan Çavuşoğlu, ilçede yapılan icraatları yakından takip ettiklerini ve Başkan Mehmet Kanar’a projelerin hayata geçirilmesi noktasında destek verdiklerini ifade etti.

Daha sonra demokrasinin uçbeyi mahalle muhtarları ile istişare toplantısında bir araya gelen Çavuşoğlu, Başkan Mehmet Kanar ile birlikte programa tam kadro katılan muhtarları dinleyerek taleplerini tek tek not aldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, vatandaşların hizmetlere ulaşması noktasında muhtarların önemli bir görev üstlendiğini vurgulayarak “Kapısını her açanın kafasını uzatıp gördüğü kişilerdir. Her derdinde her hüznünde ilk ulaştığın kişi muhtarlardır. Muhtarlar sokaktan almış oldukları ne varsa bilgi olarak, talep olarak, istek olarak bunu yukarıya ileten bizim için de çok önemli bir mekanizma bir makam bir mevkiidir. Sonuç itibariyle mahallelerinizdeki mücavirlersiniz. Hiçbir zaman için muhtarlarımızın bizim nazarımızda kıymeti düşmedi, değeri hafiflemedi hatta gün geçtikçe daha da fazla artmaya devam ediyor. Bunun temel göstergelerinden bir tanesi açıklıkla söyleyeyim bugün bünyemizde ne bir belediye meclisi ağırlanıyor ne de teşkilat mensubumuzdan herhangi birisi ağırlanıyor. Ağırlanan yegâne kesim, yegâne topluluk siz kıymetli muhtarlarımızdır. Dolayısıyla cumhurbaşkanımızın sizinle ilk elden ve ilk ağızdan ülkemizle ilgili beklenti ve talepleri duymak istemesi karşısında sizin ne kadar değerli ve kıymetli olduğunuzu burada anlatmama da lüzum yok” dedi.

Mustafakemalpaşa’da hizmet zincirini oluşturan ilk halkanın Muradiyesarnıç Sosyal Tesisleri olduğunu ve açılışını birlikte gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Kanar, “Milyonluk yatırımlarla Altyapı ve Gençlik Merkezi projelerinin son hızla devam ettiğini, Millet Bahçesi projesinde çalışmaların başladığını ifade etti.

Başkan Kanar, “Projelerin hayata geçmesinde büyük emekleri olan AK Parti Bursa Milletvekilimiz Hakan Çavuşoğlu’na ilçe halkım adına şükranlarımı sunuyorum. Toplantımıza eksiksiz katılarak yoğun ilgi gösteren, birlik ve destek mesajı veren muhtarlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23