banner47

Memduh Büyükkılıç'tan çifte müjde

Memduh Büyükkılıç'tan çifte müjde
banner3

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Felahiye ilçe sakinlerinin 40 yıllık rüyası olan Göğdere Yolu projesinde ihalenin sonuçlanarak imzaların atıldığını ve ayrıca demiryolu hattının kestiği Yakut Mahallesi ile Fuzuli Kavşağı’nı birbirine bağlayacak noktada demir yolu araç üst geçidinin ihalesinin de yapıldığını açıkladı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları tarafından Kadir Has Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Kuruluştan Bugüne İlçe Kadın Kolları Vefa Programı”na katıldı. Programa, Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AK Parti Kayseri Gençlik Kolları Başkanı Furkan Mert Şimşek, ilçe başkanları ve AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin ile yönetimi katıldı.

Konuşmasında, Felahiye ilçe sakinlerinin merakla beklediği Göğdere Yolu’nda imzaların atıldığı müjdesini veren Başkan Büyükkılıç, “Göğdere yolumuzun, meşhur imzasının atıldığını buradan sizlere paylaşmış olalım. Göğdere yolumuz Kamu İhale Kurumu itibariyle bir itiraz vardı, o itiraz reddedildi. İhaleyi alan firma davet edildi, yer teslim yapılmak üzere sözleşme imzalandı. Bu işte ne ile oluyor? Birlikle, beraberlikle, bereketle oluyor. O açıdan yerelde bizler, Ankara’da hükümetimiz ve değerli bakanlarımız ve milletvekillerimiz ile el ele, gönül gönüle koşturuyoruz. İnşallah Kayseri’miz her geçen gün daha güzel çalışmalara imza atacak ve daha güzel hizmetlerle buluşacak” diye konuştu.

Başkan Memduh Büyükkılıç, ayrıca demiryolu hattının kestiği Yakut Mahallesi ile Fuzuli Kavşağı’nı birbirine bağlayacak noktada demir yolu araç üst geçidinin ihalesinin de dün itibariyle yapıldığının müjdesini vererek, şunları söyledi:  “Yakut Mahallemizi, tren yolunun üzerinden geçen araç üst geçidi ile ilgili ihale de dün itibariyle yapıldı, ona da üç tane firma katıldı. Ulaştırma Bakanı’mıza teşekkür ediyoruz. İhale sonuçlanınca sözleşme imzalanacak o iş de bu süreçte böylece tamamlanmış olacak."

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23