banner47

Memduh Büyükkılıç'tan '2022' mesajı

Memduh Büyükkılıç'tan '2022' mesajı
banner3

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2022 yılı dolayısıyla tebrik mesajı yayımlayarak, “Kendisine başarının yakıştığı Kayseri’mizin gücüne güç, güzelliğine renk, özelliğine çeşit katacağız. Daha büyük başarılara imza atmak için milli heyecan ve ruhla daha çok çalışacağız” dedi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2022 yılının başta Kayseri ve Türkiye olmak üzere tüm dünyaya yenilik ve esenlikler getirmesi temennisinde bulunarak, yeni yılı tebrik etti.

Yeni yıl mesajında 2021 yılının dolu dolu hizmetlerle geçtiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, ulaşımdan altyapıya, sosyal belediyecilikten vizyon projelere kadar hemen her alanda, gerek merkezde gerekse kırsalda el değmedik yer bırakmamaya özen gösterdiklerini kaydetti.

2021 yılını ödüllerle tamamladıklarını söyleyen Başkan Büyükkılıç, "2022’de de umuyorum ki daha üst düzey bir performans göstererek, kendisine başarının yakıştığı Kayseri’mizin gücüne güç, güzelliğine renk, özelliğine çeşit katacağız” ifadelerini kullandı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER