banner47

MASKİ Genel Müdürü Mert: "İşini seversen başarırsın"

MASKİ Genel Müdürü Mert: "İşini seversen başarırsın"
banner3

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde içme suyu altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, çalışmalar kapsamında Yeşilyurt İlçesi Bostanbaşı Mahallesi’nde Saray Bosna Caddesi’nde devam eden içme suyu hattı çalışmalarını yerinde inceledi.MALATYA (İGFA)- MASKİ Genel Müdürlüğü’nün altyapı çalışmalarının tamamlamasının ardından üstyapı çalışmalarının başlayacağını belirten MASKİ Genel Müdürü Mert, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Barguzu’nun Altın Kayısı Bulvarı’na bağlantı kısmı olan 35 metrelik yolda çift taraflı olarak altyapı
çalışmaları yapıyoruz. Ekibimiz, üst yapı yapılmaya başlamadan buranın altyapısını tamamlamak için yoğun mesai harcıyor. Uzun yıllar sağlıklı bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet vermesini sağlamak amacıyla standartlara uygun bir çalışma gerçekleştiriyoruz.

Hedefimizin gelecek nesillere sağlıklı içme suyu içirebilmek ve kanalizasyon altyapısını güçlendirerek, atıksuların arıtılarak doğaya kazandırmak. Başkanımızın talimatıyla hepimiz sahadayız. Bu sezon merkezdeki işlerimizi yapacağız ancak kırsala biraz daha önem vereceğiz. Hedefimiz güçlü bir altyapı oluşturmak. Herkes işini severek yaparsa başarılamayacak hiçbir iş yok. Bizde işimizi sevdiğimiz için canla başla çalışıyoruz. Emek veren 7 gün 24 saat sahada aktif çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER