banner47

Manisa'da Tarık Almış Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Salonu tadilatı devam ediyor

Manisa'da Tarık Almış Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Salonu tadilatı devam ediyor
banner3

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesi Tarık Almış Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Salonu’nda tadilat işlemlerini inceledi.MANİSA(İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü tadilatı devam eden spor tesisinin son durumunu yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, “Tarık Almış Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Salonu, çok amaçlı olarak kullanılan bir tesis. Burada geçtiğimiz ay tadilatlara başlandı. Şimdi hem basketbol takımımız için hem de altyapıdaki çocuklarımız için bir düzenleme yapılıyor. Yüzme havuzumuzda çok yoğun ilgi görüyordu. 1200’e yakın kayıtlarımız yükselmişti. Yine aynı talebi görüyor.

Buradaki düzenlemeleri en kısa zamanda bitirmeyi planlıyoruz. Bunun yanı sıra bu salon içerisinde jimnastik için bir salon yapabilir miyiz bunu değerlendirmek istedik. Manisa gençliğinin kötü alışkanlıklardan uzak durması ve sporla iç içe bir yaşam sürmesi için çalışmalarımızı devam ettireceğiz" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER