banner47

Manisa'da tarifeler yönetmeliğinde değişiklik

Manisa'da tarifeler yönetmeliğinde değişiklik
banner3

MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş başkanlığında, ilçe şeflerine ve Abone İşleri Dairesi Başkanlığı personellerine tarifeler yönetmeliğinde yapılan değişiklikler hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş başkanlığında tarifeler yönetmeliğinde yapılan değişiklikler hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Abone İşleri Dairesi Başkanlığı şube müdürleri ile merkezde görev yapan personeller yüz yüze katılım sağlarken, ilçe şefleri ve ilçelerde görevli personeller online olarak katıldı.

2021 yılının genel bir değerlendirilmesinin de yapıldığı toplantıda hizmet kalitesinin artırılması bakımından yapılabilecek çalışmalar istişare edildi.

MASKİ Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, vatandaşlara sunulan hizmetin kalitesini artırmak ve vatandaşların en doğru şekilde bilgilendirilmesini sağlamak adına ilçe şefleri ve personellere tarifeler yönetmeliğinde yapılan değişiklikler hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirme yaptıklarını belirtti.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER