banner47

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası'ndan Büyükşehir'e ziyaret

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası'ndan Büyükşehir'e ziyaret
banner3

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı. MALATYA (İGFA)- Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş ve Yönetim Kurulu üyeleri geçen hafta Mişmiş Park Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen 'Estetik ve Güzellik Fuarı', sonrasında katkı ve desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Yaptıkları ziyarette konuşan Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş, "Yaptığımız fuarımıza bölgede olduğu için 400 katılım oldu. Bu katılımların Malatya’ya faydası her zaman olduğu gibi fuar zamanında da oldu" dedi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Berberler ve kuaförler odamız Malatya’da çok aktif çalışan meslek kuruluşlarımızdan odalarımızdan bir tanesi. Geçtiğimiz dönemlerde de özellikle ülke çapında Malatya’daki berberlerle ilgili gerek yarışmalarda olsun gerek fuarlarda olsun gerekse toplantılarda olsun Türkiye’de ki bütün federasyonları Malatya’da toplanması yarışmalar yapılması ve ödüllerin verilmesiyle ilgili çalışmalar çok güzel şekilde yapıldı" dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23