banner47

Kayseri Spor A.Ş sporu sevdirdi

Kayseri Spor A.Ş sporu sevdirdi
banner3

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kentte spor faaliyetlerinin lokomotifi olan Spor A.Ş.’deki faaliyetleri çeşitlendirerek sürdürdüğü çalışmalarla spora verdiği önemi gösterdi. Kayseri’de, 2021 yılında Spor A.Ş. aracılığı ile toplam 154 bin 800 kişiye spor hizmeti verildi.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Dr. Memduh Büyükkılıç başkalığındaki Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin spordan sorumlu kuruluşu Spor A.Ş. yıl içerisindeki dönem kursları, etkinlik ve spor aktiviteleri ve spor okulları ile toplumun her kesimine spor sayesinde sağlıklı yaşam fırsatı sunuyor. 

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.’nin verdiği halı saha, yüzme havuzu, su kayağı gibi günlük hizmet verilen tesislerden 2021 yılında toplam 72 bin 500 kişi faydalanırken, söz konusu yılda 8 bin 292 aktif üyesi bulunan Spor A.Ş. halkın spor ihtiyaçlarına özveri ile cevap verdi.

Spor A.Ş. tarafından yıl içerisinde düzenlenen plaj futbolundan, park sporlarına, bisiklet turlarında doğa kamplarına kadar pek çok etkinlik ve organizasyondan faydalanan kişi miktarı ise 69 bin oldu. Her yaş grubuna hitap eden etkinlikler ve organizasyonlarla toplumun tüm kesimleri sportif faaliyetlere dahil edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23