banner47

Kayseri KAYMEK'e yoğun ilgi

Kayseri KAYMEK'e yoğun ilgi
banner3

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) 2021-2022 eğitim öğretim yılı yaz dönemi kurs kayıtlarına yoğun ilgi devam ederken, kurslara 1 haftada 5 bini aşkın kayıt yapıldı.Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini yürüten KAYMEK, eğitimli insan ihtiyacına cevap vermek amacıyla hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.

KAYMEK bünyesindeki açtığı kurslarla günden güne hizmet ağını genişletirken, KAYMEK Gençlik Merkezleri’nde 8-14 Yaş Yaz Okulu, LGS-YKS ön hazırlık kursları verirken, Sanat ve Mesleki Eğitim Kurslarında ise 43 farklı kurs branşı ile faaliyetlerini yürütüyor.

Kayseri'nin dört bir yanında 39 tesisi ile hizmet veren KAYMEK, spor faaliyetleri ile özellikle yaz boyu gençlerin yanında olacak.

2021-2022 eğitim öğretim yılı yaz dönemi kurs kayıtlarına yoğun ilginin olduğu KAYMEK için 1 haftada 5 bini aşkın kayıt yapıldı.

4 Temmuz'da başlayacak kursların 26 Ağustos'a kadar devam edeceği, yaz kurslarına ücretsiz kayıt işlemlerinin www.kaymekonline.com adresinden yapılabildiği bidirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23