banner47

İzmir'de ekonomi basını yaza veda etti

İzmir'de ekonomi basını yaza veda etti
banner3

Ekonomi Muhabirleri Derneği'nin İzmir Şubesi'nde yer alan ekonomi alanındaki basın mensupları "Yaza Veda" etkinliği düzenledi. Eski Foça Yolundaki Appo’s Event düzenlenen etkinlikte ailelerde katılım sağladı. İZMİR(İGFA)- Ekonomş basının yaza veda etkinliğinde konuşan Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi Başkanı Murat Demircan, buluşmaların üyeler arasındaki bağların güçlenmesine katkı sağladığı gibi, sektörel gelişmelerin istişare edilmesine zemin hazırladığını dile getirdi. 

Pandemi nedeni ile yapılan çevrimiçi etkinliklerden sonra fiziki buluşmaları özlediklerini söyleyen Başkan Demircan, olduk. İzmir iş dünyasının pandemi sürecinde yaptığı çalışmaları
kamuoyuna duyurabilmeleri amacıyla online basın toplantıları gerçekleştirdik.

Anma programlarımızı, yönetim kurulu toplantılarımızı, kutlamalarımızı, sektörel değerlendirme toplantılarımızı online yaptık. Ancak gördük ki, herkes fiziki olarak bir araya gelmeyi özlemiş. O nedenle 2021 yazına birlikte veda etmek istedik. Yaklaşık 2 yıldır birbirini göremeyen meslektaşlarımız hasret giderdi. Önümüzdeki dönemde sağlıklı günlerde daha sık bir araya gelmeyi diledik" dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23