banner47

Gaziantep'te halk konseri Esat Kabaklı ile devam etti

Gaziantep'te halk konseri Esat Kabaklı ile devam etti
banner3

Gaziantep’in Kurtuluşu’nun 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 25 Aralık Halk Konserleri Nizip’te devam etti. Ünlü Halk ozanı Esat Kabaklı, Niziplilerle sevilen şarkılarını beraber söyledi.GAZİANTEP(İGFA)- Gaziantep’in Kurtuluşu’nun 100’üncü yıl etkinlikleri kapsamında Kültür ve Turizm
Bakanlığı, Gaziantep Valiliği, Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV) ve GBB Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı iş birliğinde organize edilen 25 Aralık Halk Konserleri’nin yeni durağı Nizip ilçesi oldu.

Nizip Spor Salonu’nda gerçekleşen programda Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı, Gaziantep’in Kurtuluş Mücadelesi konu alan kum sanatı gösterisi videosu izlenildi. Programın devamında sahne alan Esat Kabaklı sevilen şarkılarını Niziplilerle beraber seslendirdi.

Konsere katılan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, konser sonunda yaptığı konuşmada Nizipli gençlere katılımları için teşekkür ederek kurum tarafından 19 Aralık’ta düzenlenecek Gazi Yarı Maratonu’na ve 25 Aralık Günü kurtuluşun yüzüncü yıl etkinlikleri için şehre gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı beraber ağırlamaya davet etti.

Konsere Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yanı sıra Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, il ve ilçe protokol üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23