banner47

'Dijital medyasız bir dünya hayal edilemez'

'Dijital medyasız bir dünya hayal edilemez'
banner3

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Sakarya’da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, “Medyanın hayatımız tartışmasız bir yeri var. Doğru ve güvenilir bilgiyi bizlere ulaştırırken ki gayretinize ve çabanıza hepimiz tanığız. 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Gününüz Kutlu olsun" dedi.SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Sakarya’da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Başkan Yüce, “Bugün gerek basılı gerek görsel ve gerek dijital medya olmadan bir dünya tahayyül etmek mümkün değildir. Medyanın hayatımız tartışmasız bir yeri var. Doğru ve  güvenilir bilgiyi bizlere ulaştırırken ki gayretinize ve çabanıza hepimiz tanığız. Sakarya’da yerel basın ülkemizdeki diğer şehirlerdeki yerel basından çok daha önemli.

Basın mensuplarımızın şehrin faydası için çalışması ve çalıştırılması gerekiyor. Bunun farkında olarak şehrimizin tamamında faaliyet gösteren basın mensuplarımıza dokunmaya gayret ediyoruz. Onlarla iletişim ve işbirliği halinde omuz omuza çalışıyoruz. Üstlendiğiniz bu kutlu görev için şahsım, kurumum ve tüm hemşerilerim adına sizlere bir kez daha şükranlarımı sunuyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum. 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu olsun” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23